Avoimet työpaikat


Markkinoinnin osaaja (RekryKoulutus)

Green Trail Oy on vuonna 1993 perustettu perheyritys. Ostotapahtuma metsästyksen ja kalastuksen erikoisliikkeessä Green Trailissa on onnistunut eräelämys. Olemme saaneet kivijalka- ja verkkokaupan toimimaan saumattomasti ja otamme seuraavaksi askeleen kohti kannattavaa kansainvälistä verkkokauppaa, oletko sinä toteuttamassa tätä tavoitetta kanssamme?

Haemme yhteiselle polulle markkinoinnin osaajaa vahvalla digipainotuksella. Olet avainroolissa kansanvälisen verkkokaupan pystyyn saattamisessa ja systemaattisen markkinoinnin toimintatavan kehittämisessä. Roolisi on digipainotteinen, joten ymmärrys hakukoneoptimoinnista, verkkokaupasta, sosiaalisesta mediasta, digimarkkinoinnista tai kansainvälisestä kaupasta ovat eduksi. Olemme joustava viiden hengen tiimi, joten paikkaamme toisiamme tarpeen mukaan. Siksi tehtäviisi kuuluu myös auttaminen verkkokaupan ylläpidossa, asiakaspalvelussa sekä kiireaikoina myymälän puolella. Kielitaitovaatimuksena englanti. Suomen ja ruotsinkielestä on hyötyä, mutta ne eivät ole edellytys tehtävässä menestymiseen. Harrastuneisuus tai kiinnostus metsästykseen ja kalastukseen on ehdottomasti eduksi.

Meillä pärjäät, jos sinulla on itsenäinen työskentelyote, maalaisjärkeä, mukautuvuutta tilanteissa, kykyä oppia nopeasti sekä toimia myös paineen alla. Toivomme myös, että olet myyntihenkinen ja uskallat olla ihmisten kanssa tekemisissä.

Työnantajana olemme pieni ja joustava sekä vakavarainen perheyritys. Olemme nopeita reagoimaan tilanteisiin ja huumori lentää arjessa. Meillä saat henkilökuntaedut tuotteista. Haluamme pysyä ajan hermolla eli mahdollistaa myös työntekijöille kouluttautumisen ja uuden oppimisen. Toimipaikkamme sijaitsee Pieksämäellä.


Lisätiedot ja kyselyt:
Hanne-Mari Miskala
Aava & Bang Oy
hanne-mari.miskala@bang.fi
040-5708504

Hae Kasvuohjelmaan täältä: https://bang.fi/markkinointivirittamo-kasvuohjelma-etela-savo-2018/


Green Trail Oy:n markkinoinnin osaajan rekrytointi toteutetaan osana laajempaa Markkinointivirittämö -kasvuohjelmaa. Rekrytointi sisältää koulutuksen, jonka kesto on 90 opiskelijatyöpäivää. Koulutus käynnistyy syyskuussa 2018 ja päättyy tammikuussa 2019. Koulutuksen tavoitteena on rekrytoida, perehdyttää ja valmentaa uusi osaaja yrityksen markkinoinnin tehtäviin. Markkinointivirittämö -kasvuohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden oman markkinointiosaamisesi kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen yhdessä yrityksen kanssa.

Markkinointivirittämön sparrauspaja Mikkelissä
Työpaikasta kerrotaan lisää Markkinointivirittämön sparrauspajassa torstaina 9.8. klo 13-15 Lounasravintola Ramin kokoustilassa, Mikkelissä (Sammonkatu 12)!

 

 

?>