Palautukset / reklamaatiot

 

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

 

Avaa tästä tuotepalautus- / reklamaatiolomake

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotteiden palauttaminen on 14 vuorokauden sisällä asiakkaalle veloitukseton kunhan ilmoitat palautuksesta alle olevan ohjeen mukaisesti. Yksi veloitukseton vaihto/palautus per tilaus.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@greentrail.fi tai puhelimitse numeroon 015 348  444 tai 015 348 446 (ma - pe 9.00 - 17.00 ja la 10-13).  Lisäksi pakettiin mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet.
Emme lunasta postilla palautettuja paketteja.

HUOM! Ilmoitamme aina ilmoituksen tekijälle puhelimessa tai sähköpostilla palautusnumeron joka on välttämätön paketin palauttamiselle veloituksetta!

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen: 

 Green Trail Oy, Keskuskatu 26, 76100 PIEKSÄMÄKI

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

 

 

Maksun palauttaminenPalautamme rahat esim. tilisiirtona 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta (yrityksellä on oikeus pidättyä maksusta kunnes tavara on palautettu tai kuluttaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin).

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, kuluttajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa.
Jos kuluttaja on valinnut muun kuin edullisimman toimitustavan, yrityksen ei tarvitse palauttaa siitä aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia.
 

 

 

?>