Toimitus- ja maksutavat


Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä


Toimitusehdot lyhyesti

1. Verkkokaupan kautta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Huomioithan, ettei palautusoikeus koske Saunalahden tai Trackerin sim-liittymiä eikä koiratutka-lisenssejä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntipakkauksen myyntikelpoinen.

2. Tuotteella, jota löytyy varastosta, on toimitusaika 1 - 3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Toimitamme 99% tilauksista heti seuraavana arkipäivänä.

3. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä Greentrail.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu (at) greentrail.fi tai puhelimitse 015 348 445 (ma-pe 9-17 ja la 9-13 )

4. Greentrail.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Greentrail.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä, kuljetusyhtiön ongelmista tai muusta vastaavasta Greentrail.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme arkisin ennen klo 15 tilatut tuotteet saman arkipäivän aikana. Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Mikäli havaitsemme poikkeuksia toimitusajoissa, olemme niistä mahdollisimman nopeasti yhteydessä suoraan asiakkaaseen, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Toimitamme 99% tilauksista heti seuraavana arkipäivänä.

Tavarantoimittajan varastosta myytävien tuotteiden toimitusaika on n. 7-14 arkipäivää.

2. Toimitustavat  

 • Lähi-paketti  -  nouto lähimmästä lähikaupasta, R-kioskista tai muusta Matkahuollon pakettipisteestä (esim. Tokmannilta), enimmäinpaino 30kg. Toimituskulut 4,90 € 
  • Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse. 
 • Bussipaketti  -  nouto lähimmästä Matkahuollosta tai Matkahuollon asiamieheltä. Toimituskulut 4,90 € 
 • Matkahuollon Jakopaketti - toimitus suoraan kotiovellesi. Toimituskulut 12,90 €             
  • Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Enimmäispaino 55 kg. Painavammat paketit noudettava Matkahuollon toimipisteestä. 
 • Nouto Postista - nouto lähimmästä Postista tai Postin asiamieheltä. Toimituskulu 5,90 €
 • Nouto Postin pakettiautomaatista. Toimituskulu 5,90 €
 • Postin kotiinkuljetus - toimitus suoraan kotiovellesi. Toimituskulu 12,90 €
 • Nouto myymälästä - tilatut tuotteet voi noutaa myymälästä lähes välittömästi tilausvahvistuksen jälkeen (huom! ei tilaustuotteita, niiden noutoajan ilmoitamme erikseen). Emme lähetä noudosta erillistä ilmoitusta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noudon yhteydessä. Toimituskulut 0 €

Huomioithan, ettei luvanvaraisia tuotteita eikä yli 15kg ja/tai yli 1,2m pitkiä paketteja toimiteta Postin kautta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa/ toimituspistettä.

Muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteesi tilaajatietoihin! Saat toimitusvaiheessa sähköpostiisi Matkahuollon / Postin seurantakoodin, jolla voit seurata tilauksesi etenemistä.

3. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat ovat näkyvillä tuotekorteilla ja hintoihin sisältyy arvonlisävero. Hinnaston hinnat eivät sisällä kuljetuksesta koituvia kustannuksia vaan ne määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat greentrail.fi sivujen kautta tilattuja tuotteita. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja greentrail.fi säilyttää oikeuden korjata mahdolliset hinnoittelu- ja tuotevirheet. Mikäli kauppa peruuntuu toimitusvaikeuksien takia, myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.


4. Maksutavat

Verkkopankkimaksut
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n kautta.

Maksu-/luottokortit
Hyväksymme myös seuraavat pankki- / luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard. Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Collector  Lasku/Osamaksu
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa. Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista.

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Collector tekee luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista Collector  veloittaa 5 euron muistutusmaksun sekä 1,6 % kuukausikoron viivästyneeltä ajalta.

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot löytyvät seuraavista linkeistä:

Collector palvelukuvaus
Collectorin yleiset lasku- ja tililuottoehdot

Collectorin vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
 

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa
Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet myös Klarnan laskulla. Valitsemalla maksutavaksi Klarna laskun, saat sähköpostitse laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi. Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistaa Klarna luotto- ja osoitetietosi.

Lue lisää Klarnan laskulla maksusta klikkaamalla tästä

Klarna - Joustava Erämaksu
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan Joustava Erämaksu maksutapaa. Klarnan Joustava Erämaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 5 € tai 1/24 laskun loppusummasta, mukaan lukien korko jäljellä olevalle summalle. Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin ja maksaa vain 1/100 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR).

Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan Joustava Erämaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Täydelliset Klarnan luottoehdot löytyvät seuraavista linkeistä:

Klarnan yleiset luottosopimusehdot
Klarnan vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot


Lahjakortit / Alennuskoodit
Mikäli maksat verkkokaupassa lahjakortilla, huomioithan, että lahjakorteilla on vain yksi käyttökerta ja ne tulee käyttää kokonaisuudessaan. Myös myymälän lahjakortit tulevat käyttää kerralla. Mikäli lahjakorttia ei käytetä aikarajan puitteissa tai sen käyttää vain osittain, mahdollista jäljelle jäävää erotusta ei voida käyttää jälkikäteen. Verkkokaupan lahjakortit ovat voimassa 6kk niiden myöntämisestä, muistattehan siis lahjaksi tilattujen lahjakorttien kohdalla kertoa lahjansaajalle 6 kk aikarajasta. Myymälän lahjakortit ovat voimassa 3kk niiden myöntämisestä.

Alennuskoodit toimivat pääsääntöisesti 1-2 vrk niiden antamisesta. Alennuskoodeja ei voi syöttää kuin yhden per tilaus. Alennuskoodin alennuksia ei myönnetä jälkikäteen.


5. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Myös myyntipakkauksen tulee olla muuttumaton ja myyntikelpoinen.  Huomioithan, ettei palautusoikeus koske Saunalahden tai Trackerin sim-liittymiä eikä koiratutka-lisenssejä. Tarjoamme asiakkaillemme yhden (1) vaihdon/palautuksen per tilaus kuluitta.

Pyydämme ilmoittamaan palautuksesta ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)greentrail.fi tai
puhelimitse numeroon 015 348 445 (ma - pe 9.00 - 17.00 ja la 10-13). Ilmoituksen yhteydessä saat Matkahuollon palautustunnuksen.

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Green Trail Oy
Keskuskatu 26,
76100 PIEKSÄMÄKI

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme palautuksen yhteydessä lisäämään mukaan saatteen, jossa kerrotaan:

 • Palautuksen syyn
 • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
 • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen)

  Huom! Emme käsittele saatteettomia palautuksia

Turvallisuussyistä rahojen palautus tapahtuu Paytrailin palvelun kautta (Ei koske Klarnan kautta tehtyjä tilauksia). Kun olemme käsitelleet palautuksenne, lähettää Paytrail teille sähköpostia palautukseen liittyen.

Avaa tästä tuotepalautus- / reklamaatiolomake


6. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan välittömästi, kuitenkin viimeistään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen

sähköpostitse: asiakaspalvelu (at) greentrail.fi
puhelimella: 015 348 445


7. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu (at) greentrail.fi tai soittamalla 015 348 445. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Greentrail.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tilauksen peruuttaminen. Mikäli tilaus jätetään noutamatta, pidätämme oikeuden olla palauttamatta toimituskuluja.


8. Vastuunrajoitus

Green Trail Oy pidättää oikeuden oikaista tai peruuttaa tilaus milloin tahansa. Kuvat, joita on käytetty sivuillamme, ovat viitteellisiä ja voivat poiketa tuotteen todellisesta ulkomuodosta.


9. Yhteystiedot

Green Trail Oy
Keskuskatu 26
76100 PIEKSÄMÄKI

Asiakapalvelu: 015 348 445
Myymälä:  015 348 444 / 015 348 446

sähköposti: asiakaspalvelu (at) greentrail.fi

 

?>