Toimitus- ja maksutavat

Tarjoamme verkkokauppamme asiakkaille seuraavat toimitus- ja maksutavat:

Minimitilaus 30€.

Nouto lähimmästä Matkahuollosta, toimituskulut 4,90 €
 
Nouto lähimmästä lähikaupasta, toimituskulut 4,90 €

Laskutuslisä 4,95€ (Klarna ja Collector).
Huom! Palvelut ovat ulkoistettu joten laskutusasioissa kannattaa olla yhteydessä joko Klarnaan (https://www.klarna.com/fi) tai Collectoriin (https://www.collector.fi/) suoraan.

Nouto myymälästä, tavarat ovat noudettavissa lähes välittömästi tilausvahvistuksen jälkeen.
Emme lähetä erillistä ilmoitusta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi noudon yhteydessä.
 
Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä sekä nykyisin myös R-kioskilta. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.
 
Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,90€
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Paketin enimmäispaino 30 kg. Painavammat paketit noudettava Matkahuollon toimipisteestä.
 
Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.
 
Toimitusaika
 
Lähetämme arkisin ennen klo 15 tilatut tuotteet aina saman arkipäivän aikana. Tuotteidemme toimitusaika on 1 -  3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.
 
Maksutavat
 
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.
 
Hyväksymme myös seuraavat pankki- / luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard. Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.
 
Verkkopankit
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj 
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
 
Collector Commerce Lasku/Osamaksu 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on 
Collector Credit Ab:n laskupalvelu. 
 
Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. 
Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden 
viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne. Lisäämme 
laskuun 4,95 euron laskutusmaksun. 
 
Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä 
olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun 
saadessanne voitte valita36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden 
vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, tämä vastaa 19,2% nimellistä vuosikorkoa.
 
Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä . Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista 
veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukaudessa korko viivästyneeltä ajalta. 
 
Saatte täydelliset ehdot Collector Commercen Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä: 
 
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot 
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot 
 
Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat sähköpostitse laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.
 
Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.
 
Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.
 
Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä
 
 
 
Klarna - Joustava Erämaksu        
 
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan Joustava Erämaksu maksutapaa. Klarnan Joustava Erämaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.
 
Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 5€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.
 
Kaikki Klarnan Joustava Erämaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.
 
Osamaksuvaihtoehtojen kulut:
 
Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 €
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 19,90% 0 € 3,95 €

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.
 
Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa www.klarna.com
 
Klarnan yleiset luottosopimusehdot