Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 2 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Toimitamme 99% tilauksista heti seuraavana arkipäivänä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Greentrail.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@greentrail.fi tai puhelimitse
015-348 444 (ma-pe 9-17 ja la 9-13 )

4. Greentrail.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Greentrail.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Greentrail.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme arkisin ennen klo 15 tilatut tuotteet aina saman arkipäivän aikana. Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 2 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Mikäli havaitsemme poikkeuksia toimitusajoissa olemme niistä mahdollisimman nopeasti yhteydessä suoraan asiakkaaseen, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Toimitamme 99% tilauksista heti seuraavana arkipäivänä.

2. Toimitustavat

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, toimituskulut 4,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, toimituskulut 4,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. Enimmäispaino 30 kg. Painavammat paketit noudettava Matkahuollon toimipisteestä.
 
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

3. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat ovat näkyvillä tuotekorteilla ja hintoihin sisältyy arvonlisävero. Hinnaston hinnat eivät sisällä kuljetuksesta koituvia kustannuksia vaan ne määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat greentrail.fi sivujen kautta tilattuja tuotteita. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja greentrail.fi säilyttää oikeuden korjata mahdolliset hinnoittelu- ja tuotevirheet. Mikäli kauppa peruuntuu toimitusvaikeuksien takia, myyjän vastuu rajoittuu enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

4. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Säästöpankki / Aktia, Nooa, Handelsbanken, Ålandsbanken, Tapiola ja S-pankki. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oy:n kautta.

Maksu-/luottokortit: Hyväksymme myös seuraavat pankki- / luottokortit: Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Debit MasterCard. Korttimaksaminen verkkokaupassamme tapahtuu turvallisesti Luottokunnan SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassamme ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Collector Commerce Lasku/Osamaksu
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on
Collector Credit Ab:n laskupalvelu.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista.
Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden
viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunne. Lisäämme
laskuun 3,95 euron laskutusmaksun.

Kun valitsette verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan väestörekisterissä
olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun
saadessanne voitte valita36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden
vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 19,2% vuodessa

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä . Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista
veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukaudessa korko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Commercen Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

 

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa
 

 

 

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat sähköpostitse laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.
 
Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.
 
Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.
 
Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä
  
Klarna - Joustava Erämaksu        
 
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan Joustava Erämaksu maksutapaa. Klarnan Joustava Erämaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.
 
Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 5€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.
 
Kaikki Klarnan Joustava Erämaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.


Takaisinmaksu

Mikäli olette maksanut liikasuorituksen Collector Commercelle, esimerkiksi kun olette palauttanut jo maksamanne
tuotteen, tarvitsemme tiliyhteystietonne voidaksemme palauttaa Teille liikasuorituksen jonka olette maksanut.
Tilinumeroilmoitukseen pyydämme liittämään yhteystietonne . Emme tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Voitte
lähettää tiliyhteystiedon sähköpostiosoitteeseen refund@collector.se tai soittaa numeroon 020-743 49 17. Voitte myös
tutustua nettisivuumme www.collector.se


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. 1 vaihto per tilaus kuluitta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@greentrail.fi tai puhelimitse numeroon 015 348  444 (ma - pe 9.00 - 17.00 ja la 10-13).

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

 Greentrail Oy, Keskuskatu 26, 76100 PIEKSÄMÄKI

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


Avaa tästä tuotepalautus- / reklamaatiolomake


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@greentrail.fi ja soittamaan 015 348 444.


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@greentrail.fi ja soittamalla 015 348 444. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Greentrail.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


7. Yhteystiedot

Green Trail Oy
Keskuskatu 26
76100 PIEKSÄMÄKI

puh. 015 348 444
         015 348 446

sähköposti: info@greentrail.fi

?>