Yritysesittely

 

Metsästys- ja kalastusvälineitä järkevään hintaan 

Green Trail Oy on vuonna 1993 perustettu metsästykseen ja kalastukseen erikoistunut perheyritys, jonka yrittäjinä toimivat Sari ja Jari Huuskonen.

Jari sai kipinän metsästykseen ja kalastukseen jo pikkupoikana. Ensimmäiset metsästys- ja kalastusretket tehtiin parivuotiaana isän repussa kulkien.

Green Trailin henkilökunnalta saa asiantuntevia neuvoja ja vinkkejä vasta harrastusta aloittava tai jo kokeneempikin harrastaja. Henkilökuntamme harrastaa metsästystä ja kalastusta monipuolisesti.

Tarjoamme kansainvälisten merkkituotteiden lisäksi myös oman brändimme (Green Trail) tuotteita. Toivomme, että viihdyt meillä ja olemme siksi sisustaneet kivijalkamyymälämme erähenkisesti käyttäen luonnonmateriaaleja. Seiniä koristavat itse pyydetyt trofeet.

Kansainvälisiä kärkituotteita järkevään hintaan

Testaamme tositoimissa erilaisia metsästys- ja kalastusvälineitä Suomessa sekä rajojemme ulkopuolella. Teemme testimatkoja Eurooppaan ja Afrikkaan. Matkat syventävät tietämystämme ja auttavat valitsemaan asiakkaillemme oikeat välineet erilaisiin jahteihin.

Kannustamme vastuulliseen metsästykseen

Green Trail on tällä hetkellä yksi Suomen suurimmista asemyyjistä. Itsekin metsästäjinä valikoimme metsästyskohteemme tarkkaan ja kannatamme vastuullista metsästystä, kuten riistakantojen seurantaa ja hoitoa. Ohjaamme myös asiakkaitamme valitsemaan metsästyskohteet riistakannan kestokyvyn mukaan.

Aiheesta lisää voit lukea täältä: http://riista.fi/julkaisut/eettiset-ohjeet/

Ammattitaito on osa asiakaspalveluamme

Tärkeintä menestyksellemme on ollut henkilökuntamme ammattitaito. Henkilökuntamme harrastaa monipuolisesti metsästystä ja kalastusta, ja joka tuoteryhmään löytyy asiantuntija. Porukkaamme kuuluu myös useita ajo, hirvi- ja lintukoiria.

Oikeat välineet tekevät tyytyväisen harrastajan

Autamme valitsemaan sinulle sopivimmat tuotteet, asennamme ne käyttökuntoon ja varmistamme, että osaat käyttää niitä oikein. Oikeilla välineillä ja varusteilla harrastamisesta tulee mukavaa ja helppoa, eikö totta?

Syvällistä tuotetietoa

Metsästys- ja kalastusmaailman hallinta vaatii jatkuvaa opiskelua. Me teemme sen puolestasi.

Tiedämme, kuka tuotteet on tehnyt, mistä materiaaleista ja missä päin maailmaa ne on valmistettu. Saat asiantuntijoiltamme myös käytännön vinkkejä, ja varmistamme, että kaikki ostamasi tuotteet toimivat yhdessä ja juuri niissä olosuhteissa kuin haluat.

Tervetuloa ostoksille!

Ystävällisin terveisin,

GreenTrail Oy henkilökunta