ERÄVAATETUS

Kun varusteet ovat kunnossa, viihtyy metsällä ja kalalla paremmin! Tätä ajatusta vaalien olemme kehittäneet tekstiilipuolemme valikoimaa kattamaan sekä metsästäjien että kalastajien tarpeita.

Meiltä löydät laadukkaita ja kestäviä erävaatteita, jotka sopivat erilaisiin keleihin ja metsästystilanteisiin mm. Seelandin, Hartin, Deerhunterin sekä Green Trailin omasta mallistosta. Mikäli mietit itsellesi sopivaa kokoa, kysy neuvoa puhelimitse 015 348 444 / 015 348 446  tai sähköpostilla info(at)greentrail.fi

Erityisesti panostamme korkealaatuisiin Härkila vaatteisiin. Härkila erävaatteiden valikoimaamme kuuluu niin metsästyspuvut, ulkoilupuvut, vaelluskengät, flanellipaidat, villapaidat kuin hatut ja hanskatkin.

Talvella on hyvä pukeutua lämpimästi, siksi valikoimastamme löydät hyvän valikoiman erilaisia lämpöhaalareita. Olitpa menossa pilkille, passiin taikka moottorikelkkasafarille, niin meiltä löydät juuri sinun tarkoitukseen sopivan toppahaalarin.

Metsästyskengät ja lämpösaappaat

Meiltä löydät metsästysvaatteiden lisäksi laadukkaat eräkengät, kumisaappaat sekä talven lämpökengät. Kenkien kohdalla autamme myös mielellämme sopivan koon valinnassa!

 

?>