METSÄSTYS

Metsästys on ollut perinteinen harrastus Suomessa jo useita sukupolvia, myös henkilökuntamme metsästää aktiivisesti. Meiltä löydät saman katon alta tarvikkeet monipuoliseen metsästykseen!

Tarjoamme tarvikkeet houkuttelu ja kyttäysjahtiin aina erilaisista kaaveista ja houkutuspilleistä röllipukuihin.

Tarvitsetko koiratutkan, joka toimii siellä missä sinä metsästät? Mietitkö millainen tutkapanta olisi sinun koirallesi sopivin? Meiltä löydät tutkat ja lisävarusteet nopeasti ja vaivattomasti! Tarvittaessa asennamme tutkat käyttövalmiiksi.

VHF-puhelimet helpottavat metsästystä sekä pienissä että isoissa porukoissa. Meiltä löydät suositut radiopuhelimet Genzolta, Lafayettelta sekä Hunterilta.

Riistakameroita käytetään nykypäivänä sekä perinteiseen riistan tarkkailluun, mutta myös kasvavassa määrin omaisuuden valvontaan.

Löydät verkkokaupastamme myös kaiken tarvittavan riistankäsittelyyn. Meiltä voit ostaa vakuumikoneet ja vakuumipussit sekä erilaiset lihankäsittelyvälineet kuten puntarit, fileeraus- ja paloitteluveitset sekä leikkuulaudat.

Tarjoamme asiakkaillemme myös pienen valikoiman tarvikkeita passipaikan raivaukseen. Suoraan hyllystä löytyvät mm. raivaussahan terät sekä oksasahat.

Myymme myös laadukkaita hetitappavia rautoja sekä elävänä pyytäviä kanuloukkuja. Valikoimaamme kuuluu myös pieni määrä tarvikkeita jousiammuntaan.

 

?>