KALASTUS

Valikoimistamme löydät välineet ja tarvikkeet kaikenlaiseen kalastukseen. Kätevästi saman katon alta tarvikkeet kesäkalastukseen, uisteluun, talvikalastukseen, pyydyskalastukseen, perhokalastukseen ja paljon muuta! Lisäksi kelluntapuvut, paukkuliivit, kaikuluotaimet, karttaplotterit ym. veneilijöille!

Valikoimastamme löydät erilaiset kelat ja vavat sekä heittokalastukseen että vetouisteluun ja jigailuun. Luonnollisesti meiltä löydät myös siimat, perukkeet ja lukot. Mikäli et halua itse kasata sopivaa settiä, voit ostaa myös valmiin kalastussetin jossa on vapa, kela ja siima valmiina.

Myymälästämme löydät metritolkulla hyllyjä täynnä erilaisia uistimia, vaappuja ja jigejä. Suurinosa valikoimastamme on ostettavissa myös verkkokaupan kautta. Löydät meiltä myös erilaiset muoviset ja kankaiset vieherasiat sekä uistinpakit.

Vetouistelijalle meiltä löytyy kaikki tarvittava vapatelineistä plaanareihin ja takiloihin. Myös kalastusta ja veneilyä helpottavat kaikuluotaimet sekä plotterit kuuluvat luonnollisesti valikoimaamme.

Sähköperämoottori on ekologinen ja hiljainen tapa liikkua vesillä, meiltä löydät Minn Kotan sähkökäyttöiset perämoottorit suoraan hyllystä!

Perhokalastajalle meiltä löytyy myös välineet! Olitpa aloittelija tai kokenut perhokalastaja, löydät meiltä kaiken tarpeellisen. Myös sidontavälineet!

Kun haluat heittää verkot vesille, käänny silloin meidän puoleemme! Meiltä löydät mm. Kivikankaan valmistamat Pietarin verkot sekä kaiken muun tarpeellisen kesän ja talven pyydyskalastukseen.

Talven yksi suosituimmista harrastuksista on pilkkiminen. Aiotpa käydä pilkillä sitten kerran maaliskuussa tai läpi talven kelistä riippumatta - löydät meiltä siihen mm. pilkit, kairat ja pilkkipöntöt.

Meiltä ostat myös erilaiset haavit ja nostokoukut, kalastukseen pientarvikkeet sekä veneilyyn pelastusliivit ja paukkuliivit, ankkurit sekä propellisuojat. Myös erilaiset kylmälaukut ja kylmäkallet ostat meiltä!
 

?>